Stappenplan

1. Start verkoop/ lanceren projectwebsite

19 juni 2024

www.woneninhetriet.nl

Middels deze website kunt u kennis maken met dit uniek plan. Naast algemene informatie over het plan en de kavels vindt u diverse ‘linkjes’ naar relevante stukken.

2. Inloopmoment Nieboer Makelaars

25 juni 2024 15:30 tot 17:30 uur

29 juni 2024 10:00 tot 12:00 uur

Voor nadere informatie en toelichting kunt u het kantoor van Nieboer Makelaars, Van Beresteynstraat 22 Veendam, bezoeken. Medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en het plan en de verdere procedure verder toe te lichten.

Vanzelfsprekend staat de koffie klaar!

3. Inventarisatie van uw financiële mogelijkheden

In dit stadium van het proces is het prettig om nog eens een financiën goed op een rij te zetten. Een gesprek met een hypotheekadviseur is zeker aan te bevelen.

4. Inschrijving

Start inschrijving:
25 juni 2024

Sluiting inschrijving:
16 juli 2024 – 12:00 uur

De voorwaarden “loting kavels” kunt u hier downloaden.

5. Loting

18 juli 2024 – 11:00 uur

Loting door “Wouters Netwerk Notarissen” te Veendam.

6. Toewijzen van de kavels

Wanneer u een kavel is toegewezen heeft u deze kavel formeel in optie. Per omgaande wordt u gevraagd een optieovereenkomst met de gemeente Veendam te tekenen en om aan uw betalingsverplichting te voldoen. Een concept van de optieovereenkomst kunt u downloaden via deze site.

7. Optiegesprek makelaar

De makelaar neemt contact op met alle optanten. Er volgt een informatief gesprek waarin de makelaar nogmaals alle facetten van het proces en de kavel met u doorneemt.

8. Woonwens en ontwerp

Een hele mooie maar ook uitdagende fase! Woonwensen worden in kaart gebracht, de eerste gesprekken met architecten, aannemers etc. zullen plaatsvinden. Financieel zullen ook de eerste contouren zichtbaar worden.

9. Aankoopbesluit/ tekenen koopovereenkomst

Voor afloop van de optietermijn zal er een besluit moeten vallen of u tot aankoop van de kavel overgaat. Daarna zal een en ander worden vastgelegd in een koopovereenkomst. Het concept is te downloaden via deze website.

10. Eigendomsoverdracht

De door getekende koopovereenkomst wordt aangeboden aan het notariskantoor. Deze zal u enige weken na ondertekening uitnodigen voor de officiële eigendomsoverdracht. Vanaf dat moment bent u trotse eigenaar van een mooi stukje Nederland en kunt u aan de slag met uw droomproject.

Beleef het weidse uitzicht en de mooie Groninger luchten!
Scroll naar boven